2022 yılı Green Card Başvuruları Başladı


2022 Green Card Başvuruları Başladı

Amerika'da yaşama ve çalışma hakkı veren, bir süre sonra da ABD vatandaşı olmanın yolunu açan Green Card çekilişinin (DV-2024) başvuruları açıldı. Türkiye saati ile 5.Ekim.2022 akşamı başlayan başvurular 8.Kasım.2022 gününe kadar sürecek.

Başvuruyu kendi başınıza ücretsiz bir şekilde hatalı veya hatasız olduğunu bilmeden büyük risk alarak yapabileceğiniz gibi, cüzi bir danışmanlık bedeliyle hatasız bir şekilde yapmayı da tercih edebilirsiniz. Çekilişe kendi başına başvururken hata yaptığı için, her yıl %70'den fazla başvuru ilk aşamadaki şekilsel incelemede geçersiz sayılıp, kuraya bile girmeden elenmektedir. Green card çekilişine doğru şekilde hatasız başvuru yapmanız için sizlerin yanındayız. Aşağıdaki formu doldurun, size geri dönüş yapalım, green card başvurunuz hatasız yapılsın:

www.amerikadanismani.com/green-card/basvur.html

Türkiye'de green card başvurusunu en doğru şekilde, en dürüst biçimde, ve en uygun fiyata AmerikaDanışmanı yapmaktadır. Eğer siz de green card çekilişine başvururken daha en baştan elenmek istemiyorsanız, çekilişe doğru başvuru yapabilmeniz için ABD göçmenlik hizmetlerimizden faydalanmanızı öneririz.

ABD vizesine (iş ziyareti vizesi (B-1), turist vizesi (B-2), öğrenci vizesi (F-1), değişim programı vizesi (J-1), yatırımcı vizesi (E-2), geçici çalışma vizesi (H-1B), şirket içi transfer vizesi (L-1), ve diğer vizelere) başvuru hizmetlerimize ilaveten; Amerika'da eğitim, ABD'de size özel dil okulu bulunması, ön-lisans (community college) ve üniversite başvurusu; Amerika göçmenlik başvurusu, ABD'nin göçmen vizelerine başvuru hizmeti, ABD green card çekilişine başvuru; green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının eşi için green card ve göçmen vizesi başvuruları; Amerika nişanlı vizesi ve evlilikle green card alınması, Amerika göçmenlik sistemi ve vatandaşlık hakkında destek ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım