ABD Büyükelçiliği'nden Work & Travel 2021
ve J-1 Vizesi Açıklaması


ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden 2021 yazında Work & Travel (WAT) programına katılabilmek için vize radevusu almayı bekleyen öğrencilere J-1 vizesi ile ilgili açıklama yapıldı.

ABD Büyükelçiliğinde Başkonsolos olarak görev yapan Jayne A. Howell tarafından yapılan açıklamada, "Covid salgını sebebiyle rutin vize işlemlerine henüz başlanamadığı, bu sebepten dolayı 2021 yazında Work and Travel programına katılmayı bekleyen öğrencilere, Türkiye'deki ABD elçiliklerinde zamanında randevu verilemeyeceği ve J-1 vizesi alamayacakları" duyuruldu.

Türkiye'den Work and Travel programına katılıp ABD'ye gitmeyi, Amerika'da çalışıp para kazanmayı, İngilizce dillerini geliştirip ABD'yi gezmeyi düşünen öğrencilerin umutları gelecek seneye 2022 yazına kaldı.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım