Amerika'da Yaşayan Türkler
Programı Yayına Başladı


Amerika'da Yaşayan Türkler

Amerika, geçmişte olduğu kadar günümüzde de “göç edilecek en gözde ülke” olarak Türk insanının hayal dünyasında yer alıyor. Amerika'da yaşayan Türklerin büyük çoğunluğu kültürel değerlerini muhafaza ederek Amerikan toplumuyla bir arada yaşama eğilimi içerisindedir.

ABD'de yaşayan Türkler programı yayın hayatına başladı. Amerika'da yaşayan Türkler ile sohbet programı her hafta bir konuğu ağırlıyor. Youtube'da yayınlanan videolarda ABD'de yaşam hakkında güzel söyleşiler yapılıyor. Amerika'da uzun yıllar (10 yıl ve üzeri) yaşamış olan konuklarımızdan Amerika'nın nasıl bir yer olduğunu izleyin. ABD'de yaşayan Türklerin anlatıldığı videoyu aşağıdaki youtube linkini tıklayarak izleyebilirsiniz. Ayrıca, kanala abone olarak yeni videolardan haberdar olabilirsiniz:

https://youtu.be/0lu3HI37Rk8

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım