Green Card Başvurusu Yapmak için
Son Günler


Green Card Başvurusu için Son Günler

Amerika'da yaşama ve çalışma hakkı veren, bir süre sonra da ABD vatandaşı olmanın yolunu açan Green Card başvurusu (DV-2023) yapmak için son günler. Siz de 9.Kasım.2021 tarihine kadar çekilişe katılın, hayatınızın şansını yakalayın.

www.amerikadanismani.com/green-card/basvur.html

Başvuruyu kendi başınıza hatalı veya hatasız olduğunu bilmeden büyük risk alarak yapmak yerine, sadece cüzi bir danışmanlık bedeliyle hatasız bir şekilde yapmayı tercih etmelisiniz. Çekilişe başvururken hata yaptığı için, her yıl %70'den fazla başvuru ilk aşamadaki şekilsel incelemede geçersiz sayılıp, kuraya bile girmeden elenmektedir. Green card çekilişine doğru şekilde hatasız başvuru yapmanız için sizlerin yanındayız. Yukarıdaki linkte verilen formu doldurun, size geri dönüş yapalım, green card başvurunuz hatasız yapılsın.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım