Green Card Çekilişine Başvuru için
Son 3 Gün


Green Card Başvurusu için Son 3 Gün

Amerika'da yaşama ve çalışma hakkı veren, bir süre sonra da ABD vatandaşı olmanın yolunu açan Green Card başvurusu (DV-2024) yapmak için son üç gün kaldı. Siz de 8.Kasım.2022 tarihine kadar çekilişe katılın, yeni dünyada yeni bir hayata başlama şansını yakalayın.

www.amerikadanismani.com/green-card/basvur.html

Başvuruyu kendi başınıza hatalı olduğunu bilmeden büyük risk alarak yapmak yerine, cüzi bir danışmanlık bedeliyle hatasız bir şekilde yapmayı tercih etmelisiniz. Çekilişe kendi başına başvururken hata yaptığı için, Türkiye'den her yıl %70'den fazla başvuru ilk aşamadaki şekilsel incelemede geçersiz sayılıp, kuraya bile girmeden elenmektedir.

Green card çekilişine doğru şekilde, hatasız başvuru yapmanız için sizlerin yanındayız. Siz de hatalı başvuru yapıp, diskalifiye edilenlerden biri olmak istemezsiniz. Geleceğinizi riske atmayın ve her zaman Amerika Danışmanı'nın ücretli göçmenlik hizmetini kullanın. Yukarıdaki linkte verilen formu doldurun, size geri dönüş yapalım, green card başvurunuz hatasız yapılsın.

ABD vizesine (iş ziyareti vizesi (B-1), turist vizesi (B-2), öğrenci vizesi (F-1), değişim programı vizesi (J-1), yatırımcı vizesi (E-2), geçici çalışma vizesi (H-1B), şirket içi transfer vizesi (L-1), ve diğer vizelere) başvuru hizmetlerimize ilaveten; Amerika'da eğitim, ABD'de size özel dil okulu bulunması, ön-lisans (community college) ve üniversite başvurusu; Amerika göçmenlik başvurusu, ABD'nin göçmen vizelerine başvuru hizmeti, ABD green card çekilişine başvuru; green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının eşi için green card ve göçmen vizesi başvuruları; Amerika nişanlı vizesi ve evlilikle green card alınması, Amerika göçmenlik sistemi ve vatandaşlık hakkında destek ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım