Green Card Kotası 120000'e Çıkarılıyor


Green Card 120,000

Eski başkan Donald Trump, her yıl yapılan green card çekilişinin yeteneğe, liyakate, beceriye ve Amerikan halkının güvenliğine bakılmaksızın rastgele insanlara yeşil kart dağıtan bir piyango programı olduğunu gerekçe göstererek, green card çekilişini tamamen ortadan kaldırmak için göçmenlik önerisi sunmuştu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, selefi Donald Trump'ın Yeşil Kart (Green Card) çekilişi iptal etme girişiminin tam aksini yaparak çekilişle daha fazla green card dağıtılmasını da içeren kendi göçmenlik tasarısını hazırladı. Biden, seçim kampanyalarında Trump'ın sert göç politikasına son vereceği vaadinde bulunmuştu.

ABD Başkanı Biden, her yıl çekilişle verilen green card kotasını 55,000'den 120,000'e çıkaran yasa taslağını hazırlamış bulunuyor. Bu taslak ABD kongresinden geçerse yasalaşacak ve Türkiye'den de başvurulabilen çekilişe katılanlardan seçilenlere her sene verilen green card sayısı 2 katından daha fazlasına çıkmış olacak. Birincil başvuru sahibinin eşi ile reşit olmayan çocukları da artık yıllık yeşil kart kotasına sayılmayacak.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım