Meksika Sınırından ABD'ye Kaçak Geçen Türk Vatandaşı Sayısında Yeni Rekor Kırıldı


Meksika'dan ABD'ye Kaçak Geçen Türkler

Meksika sınırından Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'ye yasadışı girmeye çalışıp yakalanan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı sayısında yeni rekor kırıldı.

ABD Gümrük ve Sınır Muhafaza biriminin (CBP) yayınladığı 2021 yılı raporunda, ABD'ye bu yıl 4989 Türk vatandaşının yasadışı yollardan giriş yapıp ABD'li yetkililer tarafından sınırda yakalandığı açıklandı.

2020 yılında Meksika'dan ABD'ye kaçak girmeye çalışan Türk vatandaşı sayısı 2580'di.

Ciudad Juarez’in de yer aldığı Meksika sınırı ABD’ye geçmek isteyenlerin uzun yıllardır en favori geçiş noktası. ABD bunu engellemek için duvar örmekten, özel sınır birlikleri kurmaya kadar sürekli yeni önlemler alıyor ama sınırı geçenleri engelleyemiyor. Son yıllarda bu sınırda daha önce buralarda çok görünmeyen bir ülkeden insanlar dikkat çekiyor: "Türkiye’den"

El Paso, Teksas sınır muhafız müdürü Gloria Chavez, Twitter hesabından "Türk Akını" yazan bir görsel eşliğinde yaptığı paylaşımda "Sınır güvenliği ulusal güvenliktir. Sınır muhafız ekiplerimiz 45 farklı ülkeden gelen kaçak göçmenleri yakalayarak büyük bir iş başardılar. Ekibin yakaladığı kaçaklardan 5 tanesi Türkiye'den geliyordu" dedi.

ABD'ye kaçak Türk akını

Yasal yollardan ABD'ye göçmenlik ve her türlü green card işlemleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım