Müslüman Ülkelere
ABD Vize Yasağı Kalktı


Müslüman Vize Yasağı

ABD'nin yeni başkanı Biden'in 20.Ocak.2021 günü imzaladığı kararname ile, Trump tarafından konulan ve "Müslüman Yasağı" olarak da bilinen bazı ülkelerin vatandaşlarının ABD vizesi almasını engelleyen yasak kalktı. ABD’ye girişlerde ayrımcılığa dayanan yasaklamaları kaldıran Biden, “Değerlerimize sırtımızı dönemeyiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin komşularından İran ve Suriye'nin de arasında bulunduğu 13 ülkeye (İran, Eritre, Kırgızistan, Kuzey Kore, Myanmar, Nijerya, Libya, Somali, Sudan, Suriye, Tanzanya, Venezüella, Yemen) vize yasağı kaldırıldı.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım