Select USA Yatırım Zirvesi (2022)


Select USA Yatırım Zirvesi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de yatırım ile işlerini büyütmek isteyen firmalar, uluslararası yatırımcılar ve teknolojik Startup'lar için düzenlenen SelectUSA Yatırım Zirvesi (Select USA Investment Summit) bu yıl 26-29.Haziran.2022 tarihinde Vaşington'da, Gaylord National Resort oteli ve kongre merkezinde gerçekleştirilecek.

U.S. Department of Commerce (Amerikan Ticaret Bakanlığı) tarafından düzenlenen SelectUSA Yatırım Zirvesi, ABD'nin doğrudan yabancı yatırımı (FDI) teşvik etmeye adanmış en önemli etkinliğidir. Yatırım Zirvesi, dünya çapındaki potansiyel yatırımcıları ABD'nin sunduğu yatırım potansiyelini daha iyi anlamaları için ABD'deki Eyalet Yatırım Ofisleri ile bir araya getiriyor. Zirve ayrıca firmaların ABD'deki yatırım ortamını ve endüstri trendlerini öğrenmesine yardımcı oluyor.

Etkinlik kapsamında 150'den fazla ABD'li üst düzey yönetici, kabine yetkilileri ve valilerin yer alacağı oturumlar düzenlenecek. Amerika'daki güncel yatırım fırsatları hakkında görüşlerini sunacak olan üst düzey Amerikalı yetkililer, ABD'deki kaynaklar ve teşvikler hakkında yatırımcılara bilgiler verecek. Bu etkinlikte 700'den fazla Eyalet yatırım ajansı yetkililerinin temsil ettiği 45 eyalet ile görüşebilecek; ve 80'den fazla ükeden katılan 1200'den fazla yatırımcı ile tanışma fırsatı yakalayabileceksiniz. Amerikan kalkınma ajansları, federal devlet kurumları ve lojistik destek sağlayabilecek firmalar ile bir araya gelip, ikili (B2B) iş görüşmeleri ve 1-1 toplantılar gerçekleştirebilirsiniz.

Bu seneki etkinlik, erken aşama (early stage) ve başlangıç aşamasında (start-up) olan teknoloji firmalarının ABD pazarında gelişmelerini sağlayan "SelectUSA Tech" programını da ev sahipliği yapıyor. Temiz teknolojiler (CleanTech), Siber güvenlik (Cybersecurity), e-Ticaret ve perakende teknolojisi (eCommerce & Retail Tech), finansal teknolojiler (FinTech), Sağlık teknoloıjileri (MedTech), ve yazılım gibi kategorilerde ürün ve hizmet sunan startup'lar için düzenlenen sektör oturumlarında girişimciler yatırımcılara sunum yapabilecekler.

Ayrıca kadın kurucuları olan ve teknoloji üreten start-up firmaların, ABD pazarına başarılı bir şekilde giriş yapmaları için gereken kaynaklara ulaşmalarını sağlayan "Select Global Women in Tech" iş rehberliği (mentorluk) ağı da bu sene programda yer alıyor.

Bu senenin özellikle önem verilecek diğer sektörleri: ileri üretim teknolojileri, yaşam bilimleri, dijital ekonomi, havacılık ve ticari uzay, yiyecek/içecek ve tarım sektörü. Küresel iklim önceliklerine önem verilen bu etkinlikte temiz enerji, gelişmiş batarya, enerji depolama, sivil nükleer enerji, rüzgar ve yarı iletkenler gibi sektörlerdeki paydaşları bir araya getirmek için özel oturumlar da organize ediliyor.

Siz de Amerika pazarına açılmak, Amerika'da işinizi büyütmek, Amerikalı ortaklar bulmak, ABD'de yatırım yapmak, ABD'de zirveye/konferansa katılmak amacıyla ABD'ye iş ziyareti vizesi almak istiyorsanız, aşağıdaki bilgi formundan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım