Türkiye'deki Öğrencilere
ABD'de İş Olanakları


Çalış ve Gez Programı

Türkiye'deki üniversite öğrencilerine Amerika'da iş olanakları sunan Work and Travel nedir? Kısaca “WAT” olarak da bilinen Work and Travel, dünyanın değişik yerlerinden üniversite öğrencilerinin yaz tatilleri boyunca Amerika’da çalışıp İngilizcelerini geliştirme imkânları buldukları, farklı kültürleri tanımalarını sağlayan bir kültürel değişim programıdır.

Work and Travel (WAT) Türkiye'nin sosyal medya hesaplarını takibe almayı unutmayın:

Facebook: Work and Travel (WAT) Türkiye
Instagram: Work and Travel (WAT) Türkiye

Work & Travel (WAT) katılım şartları nelerdir? Temel olarak iki şart bulunmaktadır: 1) Üniversitenin hazırlık, 1., 2., 3. veya 4. sınıfında öğrenci olmak ve 2) En az orta seviyede İngilizce konuşabilmek. Öğrencinin WAT programına katılacağı dönemde üniversiteye aktif olarak devam ediyor olması ve en az iki ders alıyor olması aranır. (Açık-öğretim fakültelerinde okuyanlar ile okulunu donduranlar katılamıyorlar.)

Work & Travel (WAT) size neler kazandırır? Amerikan kültürü ve yaşamı başta olmak üzere pek çok kültürü tanıma ve yaşama fırsatı; İngilizce becerinizi geliştirme ve pratik yapma; Hayatınızın en güzel döneminde edineceğiniz ve özgeçmişinize ekleyebileceğiniz iş tecrübesi kazanma; Kendi kazandığınız parayla yaşamayı öğrenme; Okyanus aşırı bir ülkeye yurtdışı seyahat ve yaşam tecrübesi; Amerika’nın farklı eyaletlerini gezip görme fırsatı; Ufkunuzu, vizyonunuzu genişletmek; deneyim kazanmak ve hayalinizi gerçekleştirme başarısı.

Work & Travel (WAT) için hangi vize verilir? Amerika'da çalış ve gez (work & travel) programına katılacak öğrencilere J-1 vizesi verilir. Work & Travel programı hakkında bilgi almak ve J-1 vizesine doğru başvuru yapmak için bizden destek ve danışmanlık alabilirsiniz. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım