Work & Travel 2022 Sezonu için
J1 Vizeleri Açıldı


WAT 2022 J1 Vizesi Açıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliği'nden 2022 yazında Work & Travel (WAT) programına katılabilmek için vize radevusu almayı bekleyen öğrencilere J-1 vizesi ile ilgili bir açıklama yapıldı.

ABD Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, "2022 yazında Work and Travel programına katılmayı bekleyen öğrencilere, Türkiye'deki ABD elçiliklerinde 1.Mart.2022 tarihinden itibaren vize randevusu verileceği ve zamanında J-1 vizesi alabilecekleri" duyuruldu.

Türkiye'den Work and Travel programına katılıp 2022 yazında ABD'ye gitmeyi, Amerika'da çalışıp para kazanmayı, İngilizce dillerini geliştirip ABD'yi gezmeyi düşünen öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı. WAT programına Türkiye'den katılan üniversite öğrencileri 15.Mayıs.2022 gününden 1.Ekim.2022 gününe kadar ABD'de çalışıp gezebilecekler.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


Bilgi Formu

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım