Green Card Görüşmesi için Randevu Verilmeye Başlandı (DV-2022)


Green Card 2022 mülakatı

Amerika'da yaşama ve çalışma hakkı veren Green Card çekilişini (DV-2022) kazananlara müjde. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği 1.Mart.2022'den başlayarak 30.Eylül.2021 gününe kadar green card vize görüşmeleri için mülakat tarihi vermeye başladı. Case numarası 13000'e kadar olan talihlilere randevu tarihleri eposta ile yollandı. Siz de talihli iseniz, eposta adresinizi kontrol etmeyi unutmayın.

Green Card çekilişini kazananlar için DS260 hizmeti, vize dosyası hazırlanması, Amerika'da yerleşilecek eyalet ve şehir seçimi, yeşil kartın yollanacağı adres gösterilmesi, DS-260 formunun doldurulması, evrakların ABD'deki vize merkezine email ile gönderilmesi, green card vize görüşmesinde gerekli olacak evrakların hazırlanması, konsolosluk mülakatı öncesi ve sonrası destek, İngilizce tercüme, mülakat provası, vb. gibi bütün süreç boyunca danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Eğer bu sene green card size çıkmışsa, öncelikle size tebrik eder ve çekilişi kazananlara yönelik green card süreci danışmanlık hizmetinden yararlanmanızı öneririz. Eğer bu sene de size çıkmadıysa, şansınızı bir dez daha denemeniz ve doğru başvuru yapmanız için bir sonraki başvuru döneminde green card başvuru hizmetinden faydalanabilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, transit/mürettebat vizesi) başvuru hizmetlerimize ilaveten; green card başvuru, green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması, ABD göçmenlik hizmetleri, aile dayanaklı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının birinci derece akrabaları için vizeler, aile birleşimi vizesi, eş ve nişanlı vizeleri, yatırımcı vizeleri, Amerika'da dil okulu, ve ABD'de yaz dönemi work & travel programı hakkında danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım