Green Card Kazananlar Telegram Grubu


Green Card Kazananlar Telegram Grubu

ABD'de yaşama ve çalışma hakkı veren green card (yeşilkart) çelişini kazananlara yönelik bir telegram grubu olduğunu biliyor musunuz? Aşağıdaki "yeşilkart" forum ana grubuna yazarak green card kazananların bulunduğu gizli telegram grubuna katılım talebinizi iletebilirsiniz.

http://t.me/yesilkart

Telegram uygulamasında "Green Card (YeşilKart) Forum" şeklinde arama yaparak ana gruba girebilir ya da yukarıdaki grup linkini internet tarayıcınıza yazarak yeşilkart forum ana telegram grubuna ulaşabilirsiniz. Green card kazananlar grubuna girmek için ise yeşilkart forum grubunda sohbet ekranına green card kazandığınızı ve gizli gruba girmek istediğinizi yazarak talebinizi iletiyorsunuz. Ardından telegramdaki @yesilkart forum moderatörlerinden biri sizi gizli gruba ekliyor. Böylece sadece gerçekten green card kazananlar gizli gruba eklenmiş oluyor. Kazananlar grubunda green card süreci ile ilgili aklınıza takılanlara cevap bulabiliyor ve diğer kazananlardan destek alabiliyorsunuz.

Telegram uygulamasını telefonunuza indirerek kullanmaya başlayabilir, gruptaki sohbetlere katılabilir, görüntülü ve sesli olarak mesajlaşma yapabilir, green card hakkında birçok bilgi edinebilirsiniz. Green Card (@yesilkart) forum telegram grubuna arkadaşlarınızı da davet edebilir, ayrıca göçmenlik ve Amerika'da yaşam ile ilgili bütün platformlarda paylaşabilirsiniz.

ABD'nin göçmen olmayan vizelerine başvuru hizmetlerimize ilaveten; Amerika göçmenlik başvurusu, ABD çeşitlilik göçmen vizesi ve green card çekilişine başvuru hizmeti; green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının eşi için green card ve göçmen vizesi başvuruları; Amerika nişanlı vizesi ve evlilikle green card alınması, Amerika göçmenlik sistemi ve vatandaşlık hakkında destek ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım