Green Card Çekiliş Sonuçları Açıklandı
(DV-2023)


DV2023 Green Card Çekiliş Sonuçları Açıklandı

DV-2023 Green Card çekiliş sonuçları 7.Mayıs.2022 günü ABD saati ile öğleyin saat 12:00'de (Türkiye saati ile 19:00'da) açıklandı. Karşınıza çıkacak yazıya göre kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz. Hangi yazıda kazandığınızı ve hangi yazıda kazanamadığınızı aşağıda sıraladık (Yazılar birbirine benzediği için karıştırmayın):

(1) Karşınıza "You have been randomly selected for further processing" yazısı çıkarsa kazandınız. 😊
(2) Karşınıza "The entry has not been selected for further processing" yazısı çıkarsa kazanamadınız. 😐


Bütün kazananları tebrik ederiz. Sonuçları aşağıdaki web sayfasından kontrol edebilirsiniz:

https://dvprogram.state.gov

Bu sene green card size çıkmışsa, sizi tebrik ederiz. DS-260 formu ve çekilişi kazananlara yönelik bütün süreç boyunca danışmanlık hizmetinden yararlanmanızı öneririz. Çekilişi kazananlar için DS260 formunun doldurulması, vize dosyası hazırlanması, Amerika'da yerleşilecek eyalet ve şehir seçimi, adres gösterilmesi, evrakların ABD'deki vize merkezine email ile gönderilmesi, konsolosluk mülakatı öncesi ve sonrası destek, vb. gibi tüm süreçte danışmanlık almak için bizimle temasa geçebilirsiniz. Bu sayfanın en altında telefon numaramız bulunmaktadır.

Eğer bu sene de size çıkmadıysa, şansınızı bir dez daha denemeniz ve doğru başvuru yapmanız için bir sonraki başvuru döneminde green card başvuru danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, yatırımcı vizeleri) başvuru hizmetlerimize ilaveten; Amerika göçmenlik başvurusu, ABD'nin göçmen vizelerine başvuru hizmeti, ABD green card çekilişine başvuru; green card kazananlara yönelik DS-260 formunun doldurulması; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının eşi için green card ve göçmen vizesi başvuruları; Amerika nişanlı vizesi ve evlilikle green card alınması, Amerika göçmenlik sistemi ve vatandaşlık hakkında destek ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Tüm HABERLER için tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım